Farma Malenice

Vítáme Vás na naší zemědělské farmě, která se nachází v Jižních Čechách v malebné vesnici Straňovice. Farma se zabývá chovem mnoho hospodářských zvířat (koně, krávy, ovce, kozy, králíci, slepice, kachny, husy, krůty, …) Malebné prostředí je ideální pro odpočinek, pěší i cykloturistiku, nebo návštěvu památek.

Ubytování „Na Farmě“ – jde o moderně vybudovaný rodinný apartmán v podkroví pro 1–5 osob. Toto ubytování je ideální jak pro rodiny s dětmi, prarodiče s vnoučaty či jednotlivé páry, tak pro dovolenou s vlastním koněm – koníky máte přímo pod sebou v boxech.

Ubytování „Na Statku“ – ubytování na našem statku je ideální možností strávení dovolené nebo víkendu zejména pro rodiny s dětmi nebo prarodiče s vnoučaty, které mohou nahlédnout do venkovského života na statku, mohou se seznámit s chovem koní, králíků, kachen, hus, krůt, koz, ovcí, krav a koček. Statek má uzavřený dvůr a kolem velkou zahradu. K dispozici je zahradní nábytek, otevřené ohniště nebo gril, velká trampolína a zavěšené sítě ve stínu stromů. V areálu statku jsou k dispozici 2 apartmány s vlastním vchodem a sociálním zařízením.

Jízda na koni – dětem a začátečníkům nabízíme jízdu s vodičem. Zkušenějším jezdcům je k dispozici průvodce na vlastním koni. Na většinu koní máme na výběr anglická i westernová sedla.