Měřidla, nástroje – Tomáš Vacek (Měřidla, nástroje)

Specialisté na prodej měřidel, nástrojů na obrábění kovů, brusnou techniku, dělicí techniku a ruční nářadí pro profesionály i domácí kutily. V e-shopu naleznete stovky položek od předních českých i světových výrobců. Kalibrace měřidel, opravy měřidel, ostření nástrojů, povlakování nástrojů.

  • Měřidla se vyrábí v různých variantách a pro různé účely. Setkat se můžeme s posuvnými měřidly, která jsou z dílen asi nejznámější. Stejně tak v zásuvkách domácích dílen lze najít měřítka, metry a pásma. Méně časté jsou pak další nástroje – mikrometrická měřidla, úchylkoměry, kalibry, úhelníky, prizmatické podložky, úhloměry, vodováhy, tloušťkoměry nebo drsnoměry.
  • Nástroje na obrábění kovů – vrtáky v různých provedeních, záhlubníky, výstružníky, závitníky, nástroje na frézování na soustružení.
  • Brusná a dělicí technika – pily v různých provedení, ruční pily s dřevěnou nebo plastovou rukojetí. Pilové plátky na kov a také pilové kotouče do elektrických pil. Pod brusnou technikou nalezneme pilníky v různých provedeních – ploché, tříhranné, čtyřhranné.
  • Ruční nářadí – klíče, ráčny, hlavice, šroubováky, svěráky, kladiva a palice nebo třeba kleště.