Penzion a restaurace U Pilaře

Rodinný penzion s restaurací se nachází v chráněné krajinné oblasti Třeboňsko, na samém okraji obce Majdalena, v těsné blízkosti řeky Lužnice a jezu Pilař.
Nabízíme ubytování ve 2 až 5 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením v horním patře penzionu a 2 apartmány s kuchyňkou a sociálním zařízením. Pokoje jsou vybaveny televizí, lednicí a připojením k internetu (Wi-Fi). Ubytování je vhodné pro jednotlivce i pro větší skupiny (až 20 osob). Kapacitu v 7 pokojích je možné upravit dle potřeb zákazníka až do 20 lůžek.
Pro ubytované hosty nabízíme zvýhodněné ceny stravování formou polopenze na celou dobu pobytu. Restaurace pro veřejnost bude otevřena pouze ve večerních hodinách a to bez nabídky stravování.
Pro skupiny, na firemní akce, teambuilding nabízíme na objednávku možnost grilování v zahradě, zvěřinové hody, jídla české kuchyně nebo rybí speciality. Podmínkou je objednání nejméně 2 dny předem.
Jako doprovodný program nabízíme zrealizování plavby po řece Lužnici, exkurze do třeboňského pivovaru a jiné zajímavé aktivity.
Na dosah ruky je velká pískovna s možností koupání a sportovního rybolovu. Místní krajina je silně zalesněná a protkaná hustou sítí cyklistických stezek, velkým množstvím rybníků, říček a potoků. Místo vhodné pro Vaši rodinnou dovolenou, cyklistiku, vodáctví, koupání, houbaření, rybolov, procházky chráněnou přírodní rezervací Třeboňsko. Možnost půjčení jízdních kol.